nlc.hu
Sztárok

Focisták barátnői

Ők hódították meg a leghelyesebb focisták szívét

Ismerd meg, kik azok a nők, akik gólt rúgtak a világ legdögösebb focistáinál.

Most nem fogunk belemenni olyan szexista sztereotípiákba, hogy a nők utálják a focit és azt sem tudják, mi az a les, a hosszabbítást pedig csak olyan bonus trackként fogják fel, amit már végig lehet beszélni (mert hát a csajoknak be nem áll a szája, ugye…). Ezzel együtt azt is leszögeznénk, hogy az is tök oké, ha már számolod vissza a napokat, mire véget ér az idei világbajnokság, mert tényleg nem érdekel ez a sport.

Bármelyik tábort is erősíted, abban biztosak vagyunk, hogy egy dolog mindannyiunkban közös: ha rápillantunk a meccset közvetítő tévére, akkor azért meg-megakad a tekintetünk egy-egy helyesebb játékoson. Ha neked is van kedvenc jóképű focistád, akkor tutira elgondolkodtál már azon, hogy vajon szingli-e, és ha nem, ki volt az a nő, aki sikeresen meghódította a sportoló szívét. Most összeszedtük a legszexibb játékosokat, és megnéztük, kinek szólhat az a szív, amit gólöröm közben a kamera felé mutathatnak.

Jack Grealish – Anglia

Az angol csapatot erősítő 27 éves Jack szíve egészen a gimnázium óta foglalt. Ekkor ismerkedett meg a nála egy évvel fiatalabb Sasha Atwooddal. Sasha egyébként modellként dolgozik már 13 éves kora óta, amikor egy modellügynökség felfedezte őt az anyukájával vásárolgatva az utcán. Azóta egy rakás nagy márkának dolgozott, idén pedig a  L’Oreal új arcaként szerződött le. Emellett pedig influenszerkedik is: az elsősorban divatról szóló Youtube-csatornáját több mint 45 ezren követik.

jack grealish és sasha atwood

Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

Paulo Dybala – Argentína

Bár Paulo Dybala nem volt a VB-n annyit a pályán, mint szerette volna, az argentin focistát van, ki vigasztalja. A srác ugyanis 5 éve él boldog párkapcsolatban barátnőjével, Oriana Sabatinivel, akivel, képzeld, egy Ariana Grande-koncerten találkoztak! Oriana, aki egyébként énekes és modell, az amerikai énekesnővel turnézott akkoriban, míg Dybala csak rajongóként vett részt a koncerten. Az argentin páros jelenleg Torinóban él (a két, akita fajtájú kutyájával együtt), hiszen a srác a Juventusban focizik.

Manuel Neuer – Németország

A német kapus a tapasztaltabb játékosok sorát erősíti – a szerelemben is. Neuer ugyanis korábban már házas is volt: Nina Weisstől 2020-ban vált el 3 év házasság után. A 36 éves focista szíve azonban azóta újra foglalt, mégpedig a nála 15 évvel fiatalabb Anika Bissel által. Annika szintén sportoló, csak ő nem a fociban, hanem a kézilabdában találta meg a hivatását. A lány a sportkarrierje utáni jövőjét is igyekszik megalapozni: jelenleg divatmenedzsment szakot hallgat az egyetemen.

annika bissel

Fotó: Markus Gilliar/Getty Images

Antoine Griezmann – Franciaország

A francia futballista, Antoine szintén 2017-ben, 6 évvel a megismerkedésük után nősült meg, ő és felesége, Erika Choperena azóta is boldog házasságban élnek. Sőt, három gyerekük is van, akik mind – és ez most halál komoly – ugyanazon a napon születtek! Mia 2016., Amaro 2019., a legkisebb, Alba pedig idén április 8-án látta meg a napvilágot. Őrület! A gyerekpszichológusként végzett Erika szintén influenszer, volt egy saját blogja, Cordially Erika néven, azt azonban megszüntette, hogy a gyerkőceire tudjon koncentrálni – de az Instája szerencsére a mai napig aktív.

Bruno Guimarães – Brazília

Kapaszkodj meg, de Bruno Guimarães egy másfél hónapos kisbabát hagyott otthon, hogy részt vehessen a világbajnokságon! Bizony, Bruno és barátnője, Ana Lidia Martins ugyan csak 2020-ban jöttek össze, mégis szerelem volt ez az első látásra és tudták, hogy együtt akarják leélni az életüket – így nem is olyan meglepő, hogy idén október 22-én megszületett az első közös gyermekük. Úgyhogy Ana és a kis Matteo most otthonról szurkol Brunónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top