nlc.hu
Aktuális

Etikett a repülőn

Gusztustalan dolgot tett egy nő a repülőn

Meghurcolták azt az utast a neten, akiről zavarba ejtő fénykép jelent meg a Redditen.
repülő utas

A fotón az látszik, hogy a hátsó utas előre nyújtja meztelen lábát az előtte lévő sor karfájára, és ott pihenteti, így a piszkosnak titulált talp a többi utas szeme elé került – írja a Yahoo.com.

Az egy vietnami belföldi járatról közzétett fotó felháborodást váltott ki – ITT tudjátok megnézni. A felhasználó leírta, hogy ő a középső ülésen ült az első sorban. A mögöttük ülő nő kezdetben csak kicsit tette fel a lábát a karfára, de aztán valószínűleg elaludt, és kinyújtotta. Az emberek megdöbbentek az utas cselekedetétől, és özönlöttek a megjegyzések. „Ez undorító” – írta valaki. „Nagyon idegenkedem a lábaktól, és ettől öklendeznem kell” – jegyezte meg egy másik. „Tiszteletlen és durva” – tették hozzá, míg mások különféle lábápolási javaslatokat tettek, illetve azt javasolták az utastársnak, hogy ilyen esetben csiklandozza meg.

„Szerencsére odajött egy légiutas-kísérő, és felszólította az illetőt, hogy tartsa a lábát a saját területén” – írta a feltöltő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top