nlc.hu
Aktuális

Jól beégett az utas Kate Winslet előtt egy repülőn

Jól beégett az utas Kate Winslet előtt a repülőn

Egy TikToker véletlenül lejátszotta a Titanic ikonikus dallamát, miközben Kate Winslet mellett ült.

A színész és digitális alkotó, Chris Olsen bevallotta követőinek, hogy „többet kell figyelnie környezetére”, mert ha nem így tesz, könnyen kínos szituációba keveredhet.

Chris egy repülőjárat harmadik sorában utazott, és zenét hallgatott, de nem vette észre, hogy az AirPodját nem csatlakoztatta, így hangosan szólt fel Celine Dion ikonikus slágere, a 25 éves „My Heart Will Go On”.

Amint rájött, hogy hangosan játssza a zenéjét, Chris gyorsan leállította a számot. Eközben az is kiderült, hogy rossz helyen ül, és a légiutas-kísérő megkérdezte, hogy a beszállókártyáján mi az ülésszám. Chris ezután átment a harmadik sorba, de ahogy felállt, és bocsánatot kért az ablaknál ülő nőtől, az arcába nézett, és rájött, hogy „ismerősnek tűnik”.

@chris KATE IF YOU SEE THIS IM SORRY I DIDN’T KNOW #storytime #katewinslet #titanic ♬ original sound - Chris Olsen

Még ekkor sem esett le neki, kiről van szó, de aztán kiszúrt egy forgatókönyvet a nő táskájában. Ekkor már rájött, hogy az utas színésznő, és nem is akárki:

az Oscar-díjas Kate Winslet, a Titanic sztárja.

 

Persze nehéz azt gondolni, hogy a TikToker tényleg csak véletlenül ejtette ezt a bakit, bár ki tudja: előfordulhatnak ilyen véletlenek.

kate winslet a repcsin

Fotó: TikTok

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top