nlc.hu
Aktuális

Nostradamus jóslata 2023-ra

Nostradamus jóslata 2023-ra: sötét idők jönnek

Ezt jósolta Nostradamus jövő évre.

2022-nek mindjárt vége, ezért most van helye a jóslatoknak. Ha komolyan veszed Nostradamus jóslatait, akkor sajnos nem sok reményed marad a következő évre.

A francia asztrológus, Michel de Nostradamus, először az 1555-ös Les Prophéties című könyvben írta le jóslatait. Egyesek úgy vélik, hogy Nostradamus írásai kísértetiesen pontos előrejelzéseket tartalmaznak, és azt állítják, hogy megjövendölte a szeptember 11-i támadásokat, Kennedy elnök meggyilkolását és Hitler hatalomra jutását.

Egy borús előrejelzés szerint a következő évben „nagy háború” következik, ami utalhat az Oroszország és Ukrajna között zajló konfliktusra. Nostradamus ezt írta: „Hét hónapos nagy háború, emberek haltak meg a gonosztól.”

Úgy tűnik, a gazdasági katasztrófa a következő évben is továbbgyűrűzik, ahogy Nostradamus írta: „Olyan magasra fog emelkedni a búzaszem, hogy az ember megeszi embertársát.”

Utóbbi kijelentése remélhetőleg azért vitatható, de a megélhetési válságnak egyértelmű jelei vannak már most is. Nostradamus egyébként III. Károlynak sem jósolt túl sok jót.

Nostradamus

Fotó: Getty Images

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top