nlc.hu
Aktuális

Ryanair kényszerleszállása

Budapesten hajtott végre kényszerleszállást a Ryanair bukaresti járata

Technikai probléma miatt szakította meg az útját a gép Budapesten.

Budapesten szakította meg útját műszaki ok miatt a Ryanair Brüsszel (Charleroi) – Bukarest járata. Az FR 2101-es számú járatot teljesítő Boeing 737-800-as december 27-én, kedden este 7 előtt nem sokkal biztonsagosan leszállt Ferihegyen, ahol a Repülőtéri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységei a futópályán megkezdték a repülőgép átvizsgálását – írja Facebook-posztjában a AIRportal.hu.

A Telex kérdéseire a Budapest Airport sajtóosztálya megerősítette, hogy technikai probléma miatt szakította meg az útját a gép Budapesten, a fedélzeten 176 utassal és 9 fős személyzettel. A leszállást követő ellenőrzés során a szakértők nem találtak semmilyen anomáliát, tűzre utaló nyomot a repülőgépen. A gép egyelőre Budapesten parkol, az utasokat pedig egy másik repülőgép szállítja tovább Bukarestbe még az este folyamán.

A Budflyer-posztja alatt található kommentekben többen azt írták, hogy a pilóták rádióbeszélgetése alapján üzemanyag-szivárgás miatt történhetett a kényszerleszállás

Szeptemberben is kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair egyik, Budapestről Londonba tartó gépének.  Akkor az útját a repülő azért szakította meg Németország területén, mert az egyik utas rosszul lett a fedélzeten.

Utasok szállnak fel a Ryanair repülőgépére

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top