nlc.hu
Aktuális

Friss információk az újbudai rendőrgyilkosról

Rendszeresen drogozott a rendőrgyilkos, ismerőse szerint alig volt egy józan pillanata

Amennyiben elítélik, élete végéig börtönbe kerülhet.
bilincs

Felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt késelt az újbudai rendőrgyilkos. A 35 éves, agresszív férfi többször állt már bíróság előtt (korábban is erőszakos bűncselekmények miatt volt büntetve), most elrendelték a letartóztatását. Ha a bíróság elítéli, élete végéig börtönbe kerülhet.

Egyik ismerőse, akivel többször együtt dolgoztak építkezéseken, azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy a férfinek alig volt egy józan pillanata, rendszeresen drogozott. Korábban közösen is vállaltak munkákat az építőiparban. Azt mondja, az utóbbi időben már nem dolgozott vele, mert megbízhatatlan lett, miután kábítószerezni kezdett. “Nyilván ő el is mondta ezt, hogy használja ezeket a szereket. Üzleti érzék volt, de kicsapongó, szélhámos, tényleg nem jelent meg. Amikor mi építettünk, ugye volt kulcsunk, mindig délutánra jött. Láttuk, hogy tele van. Megint üveges, ponty tekintet. Nem volt egy tiszta pillanata soha” – mesélte a rendőrgyilkosról, aki edzőterembe járt, így jó fizikuma volt. Ismerőse szerint sokszor beszélt lekezelően másokkal, például a fiatalabb munkatársaival.

Külön nyomozócsoport alakult a gyilkosság körülményeinek a kivizsgálására. Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoznak.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top