nlc.hu
Aktuális

A pomázi HÉV által elgázolt 16 éves fiú

Megszólalt a 17 éves fiú, akit elgázolt a HÉV Pomázon

Pár hét múlva hazaengedik azt a kamasz fiút, akit ősszel elgázolt a HÉV Pomázon, és kómába esett.
A gázolás nyomai a pomázi HÉV megállóban

Tavaly szeptemberben elgázolt a HÉV egy akkor 16 éves fiút Pomázon. Életveszélyes állapotban vitték kórházba, koponya- és hasi sérülést, többszörös végtag-, és csípősérülést szenvedett, de túlélte a balesetet. Matyi egy ideig kómában volt, de később felébredt, és folyamatosan javult az állapota. A család csodának tartja, hogy Matyi szinte teljesen felépült a baleset óta, a fiatal a Borsnak mesélt a történtekről.

Iskolába indult azon az őszi reggelen, nagyon fáradt volt, mert előtte egész este köhögött, és alig aludt.

Hogy a napom ne induljon unalmasan, zenét hallgattam, ráadásul félálomban is voltam, ezért nem vettem észre az érkező HÉV-et

– mondta Matyi.

A középiskolás fiú a bicegő járásától eltekintve majdnem teljesen helyrejött, a rehabilitációja még nagyjából három hétig tart, után hazamehet a kórházból. Szülei és két testvére, valamint barátai látogatták a kórházban, és a barátnője is kitartott mellette.

A kedvesemnek csupán az nem tetszik, hogy 20 centivel rövidebb a hajam, és 30 kilóval kevesebbet mutat alattam a mérleg. Ilyen sokat fogytam

– mondta a most 60 kilós fiatal, aki mindezt izomból fogyta, ugyanis hobbija a testépítés, amit reményei szerint hamarosan folytathat. A fiúnak jó esetben nem kell évet ismételnie, az osztályozó vizsgáit májusra tűzték ki.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top