nlc.hu
Aktuális

Pál Éva nyugdíja

Még a 30 ezret sem éri el a neotonos Pál Éva nyugdíja

Egy korábbi adósság élete végéig terheli az énekesnő nyugdíját.

Nehéz éveket tudhat maga mögött Pál Éva. A Neoton Família énekesnője éveken át küzdött a devizahitelével. A 10 milliós kölcsönből 41 milliós tartozás lett, amit havonta 170 ezer forinttal igyekezett törlesztett. Végül el kellett adnia imádott házát.

Pál Éva,

Nem túl rózsás Pál Éva anyagi helyzete – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Így nem a bank vitte, ki tudtam fizetni a tartozást és a megmaradt pénzből vásároltunk egy kisebb házat” – mesélte a Borsnak az egykori neotonos, aki azonban nem tudott megszabadulni az első vállalkozásából eredő felhalmozott tartozástól.

Naivan csináltam egy közös vállalkozást, de inkorrekt partnert találtam. Egy 1 millió forintos kiegyenlítetlen számlából 3,5 milliós tartozást lett, és végrehajtás alá került. A különbözetet a 49 ezer forintos nyugdíjamból vonják, így életem végig a 28 500 forintos minimumnál nem fogok többet kapni. De nem akarok panaszkodni, (…) a fiam óriási segítség számomra” – vallotta be a bulvárlapnak Pál Éva, aki bízik abban, hogy még bizonyíthat a színpadon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top