nlc.hu
Aktuális

10 év alatti gyerekek nem ehetnek ebben az étteremben

Betelt a pohár, kitiltják a 10 év alatti gyerekeket ebből az olasz étteremből

Ha te is rosszul vagy a hangoskodó, asztal körül kergetőző gyerekektől, ez lehet az új törzshelyed.
Kitiltotta a gyerekeket az olasz étterem

Igaz, egészen New Jersey-ig kell utaznod, hogy beülhess egy spagettire a Nettie’s Houseba, ahová március 8-tól kezdve nem tehetik be a lábukat a 10 évnél kisebb gyerekek.

A nagy elhatározásról a közösségi médiában is posztoltak, ami érthetően igen nagy port kavart: voltak, akik örömmel üdvözölték az új intézkedést, mások viszont rossz viccnek gondolták az egészet. „Szeretjük a gyerekeket, tényleg, igazán, szívből” – kezdték a bejegyzést, melyben kifejtik, hogy az utóbbi időszakban egyre több borsot törtek az orruk alá a rendetlenkedő kliensek.

Egyrészt balesetveszélyesnek titulálták az étterem berendezését, másrészt megterhelőnek érezték a gyerekek után maradt takarítanivalót. A bejelentés után az egyik vendégük azt írta, hogy ez egy fantasztikus ötlet. Hozzátette, hogy hosszú ideje dolgozik a vendéglátásban, de soha nem találkozott annyi rendbontó gyerekkel, mint az utóbbi időben. Tapasztalata szerint a gyerekekkel nagyon elszaladt a ló, a szülők pedig meg sem próbálják fegyelmezni őket.

Akadt egy olyan hozzászóló is, aki korábban nem járt még a Nettie’s House-ban, de kifejezetten vonzónak találja az újítást, ezért megígérte, hogy hamarosan beugrik majd hozzájuk, mert a nyugalom mindennél többet ér neki. Egy másik kommentelő azt írta, eddig is lelkesedett az étteremért, olyannyira, hogy azt hitte, nem is lehet már fokozni, de most mégis sikerült.

Természetesen nem mindenki ujjongot a gyerekek kitiltását látva: „Mi egy jólnevelt 9 évessel mentünk volna hozzátok, hát így akkor nem fogunk. Kár” – jegyezte meg egy anyuka. Egy másik szülő szerint kész téboly azért kirekeszteni az összes gyereket, mert akad néhány olyan szülő, amelyik nem tartja fontosnak a csemeték megregulázását. 

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top