nlc.hu
Aktuális

Kirúgták a 13 éves kislányt megrontó tanárt

Kirúgták a 13 éves kislány megrontásával vádolt nagyszénási tanárt

Ezt a tankerület is megerősítette.
Szomorú kislány sötétben

Ahogyan azt ma korábban mi is megírtuk, a nagyszénási általános iskola történelemtanárát azzal gyanúsítják, hogy megrontott egy 13 éves kislányt. Az áldozatot a tanár elmondása szerint a nevelőapja kínálta fel pénzért, bár az is felmerült, hogy a mentálisan zavart férfi maga is abuzálta a kislányt. 

A dolog nem maradt következmény nélkül, a Blikk megkeresésére a Békés megyei tankerület a következő választ kapta:

„Megkeresésére hivatkozással tájékoztatom, hogy az intézményvezető számára 2023. február 7-én vált részben ismertté a bűncselekmény gyanúja, amit azonnal jelzett a tankerületi központ részére. A bűncselekménnyel gyanúsított férfi 2022 szeptembere óta tanított óraadóként, megbízási szerződése azonnali hatállyal felmondásra került 2023. február 7. napján. További kérdéseivel, kérjük, forduljon a rendőrséghez” – áll a levélben. 

Eredetileg a A Pesti Srácok egyik olvasója tette fel a kérdést, hogy tudnak-e arról, hogy Békés vármegyében lebukott egy falusi általános iskola pedofil történelemtanára, akit őrizetbe is vettek a rendőrök, innen robbant ki az egész botrány. Úgy tudni, hogy nemcsak a tanárt, hanem a nevelőapát is letartóztatták gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top