nlc.hu
Aktuális

Megronthatta 13 éves diákját a pedofilbotrányba keveredett békési tanár

13 éves kislány megrontásával vádolnak egy békési tanárt

Úgy tudni, hogy a kislányt tulajdon nevelőapja „kínálhatta fel” a pedagógusnak, aki a jelek szerint élt a lehetőséggel.
síró kislány kék pulcsiban

Ahogy a Bors írja, egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt. A Pesti Srácok megkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, valamint az illetékes főügyészséget is. Azt a választ kapták, hogy az ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt.

A Pesti Srácok egyik olvasója tette fel a kérdést, hogy tudnak-e arról, hogy Békés vármegyében lebukott egy pedofil tanár, egész pontosan egy falusi általános iskola történelemtanára, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. 

Az áldozat egy 13 éves kislány, aki évek óta a nevelőapjával élt. A férfi állítólag mentálisan zavarral küzd, és annak gyanúja is felmerült, hogy ő is abuzálta a gyermeket, akit nemrég pénzért adhatott át testi örömök kiélésére a pedofil történelemtanárnak.

A történelemtanár egyik ismerőse további felkavaró részleteket árult el az üggyel kapcsolatban: ő úgy tudja, a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak. Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozta a gyermeket a kapcsolatba, aztán mikor megromlott a kapcsolatuk, a nő a kislányt hátrahagyva költözött el. A férfi évek óta nevelte a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. 

Úgy tudni, a tanár a kihallgatása során beszélt arról, hogy a nevelőapa kínálta fel neki a kislányt, aki beleegyező magatartást mutatott, sőt, azt mondta, nem új számára a kérés. Ezen a ponton merült fel, hogy a nevelőapa is érintett lehet az abúzusban.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top