nlc.hu
Aktuális

Ittas sofőr okozott kárt 14 parkoló autóban Újpalotán

Éjjeli ámokfutás: 14 parkoló autót tört össze egy ittas sofőr Újpalotán

Lakók tartották vissza addig, amíg a rendőrség nem ért ki a helyszínre.

Szombatra virradó éjszaka egy Opel Astra ittas vezetője összesen tizennégy parkoló járművet tört össze, tolt egymásnak a budapesti, XV. kerületi Erdőkerülő úton. A baleset-info.hu szerint a sofőr annyira részeg volt, hogy „azt sem tudta, hol van”, ráadásul kiderült, hogy az autóját a baleset előtt kivonta a hatóság a forgalomból. (A helyszínen készült fotókat itt lehet megnézni.)

Az egyik olvasójuk elmondta, az illető valószínűleg már sérült autóval hajtott be az építkezés miatt lezárt, U-alakú parkolóba, és akkor ment neki a többi járműnek, amikor megpróbált kijönni onnan. Ezután megpróbált behajtani egy másik parkolóba, majd távozni onnan, de eközben háromszor nekiment a padkának, és vélhetőleg ekkor kapott durrdefektet.

Ezzel azonban nem volt vége az ámokfutásnak, szikrázó felnikkel ment vissza a másik parkolóba, ahol még több autónak hajtott neki, végül leparkolt. A sofőr ezután úgy döntött, hogy hazasétál, de a lakók visszatartották, ameddig a rendőrség kiért.

Sziréna

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

A BRFK sajtóosztálya megerősítette, hogy február 25-én éjjel fél 2 körül az Erdőkerülő utcai parkolóban 14 kocsinak ütközött neki egy 45 éves sofőr, akit be is vittek a rendőrségre, miután az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Mint írják, az ütközésekben senki sem sérült meg, a sofőr ellen pedig ittas vezetés miatt indult eljárás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top