nlc.hu
Aktuális

Az eltűnt villanyszerelő ügye

Mégsem az eltűnt villanyszerelő maradványait találták meg Ausztriában

Hiába reménykedett családja, hogy Mácsik Zoltánnak meg tudják adni a végtisztességet, mert egy római katona maradványaira bukkantak.

Nem az öt éve eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán maradványait találták meg az ausztriai Wallern (magyarul Valla) melletti kőbányánál – hangzott el az RTL híradójában. Az osztrák rendőrség szerint ugyanis a csontok és a koponya egy római katonától származhatnak.

markoló földmunkát végez, útépítés

A maradványokat egy kőbányánál találták. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A csatornának nyilatkozott Mácsik Zoltán lánya, Adrienn, aki elmondta, hogy csalódottak, de nem vesztették el a reményt, hogy egyszer megtalálják édesapja maradványait. „Nem nyerhet mindig a gonosz” – mondta Adrienn.

Az eltűnt villanyszerelőt akkor látták utoljára, amikor egy fontos találkozóra indult: korábbi munkatársa azt ígérte, végre kiegyenlíti tetemes tartozását, azonban soha többé nem tért haza. A volt kolléga egy másik villanyszerelő megölése miatt is gyanúba keveredett, jelenleg is börtönben ül, bár tagadja a vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top