nlc.hu
Aktuális

Steiner Kristóf és férje az OnlyFans-en

Férjével együtt regisztrál az OnlyFansre Steiner Kristóf

Hamarosan elindul az oldaluk, az is kiderült, milyen összegeket kérnek majd a képekért.

Steiner Kristóf és a párja, Nimi hosszú évek óta együtt vannak, hivatalosan azonban csak tavaly ősszel kötötték össze az életüket. A pár gyakran oszt meg félmeztelen, csókolózós fotókat a közösségi oldalán, amelyet azonban gyakran tilt az Instagram és a TikTok is. Többek között ezért döntöttek úgy, hogy regisztrálnak az OnlyFansre – számolt be róla a Forbes.

Steiner Kristóf és Nimi

Fotó: Schumy Csaba

A pár elsősorban profi fotósok által készített képeiket, valamint Nimi saját fotóit használja a felületen. A profiljuk ingyenesen megtekinthető, egyes tartalmakért 5–15 dollár közötti összeget kérnek. Az exkluzívabb, egyben nagyobb anyagi hasznot húzó fotók és videók privát üzenetben érhetők el, itt 20-tól akár 250 dollárig terjedhet egy-egy egyedi kérés teljesítése – írják

„A meztelenség és a szexualitás jelentése és jelenléte félrecsúszott napjainkban. Pedig mindenki meztelenkedik, szinte mindenki szexel, ezek az emberi létezés legősibb formái. Azt gondolom, rengeteg tragédia, trauma és szorongás köthető ezekhez a tabukhoz és az egészségtelen kommunikációhoz. (…) Mi sosem küldtünk olyan képet senkinek, amin konkrétan szexelünk. Nem mintha elleneznénk ezt, oké, ha valaki szívesen csinálja, amíg konszenzuális. Ha idősebbek leszünk, lehet, hogy mi is mutatunk majd vadabb tartalmakat, akár évtizedekkel korábbról. Fontosnak tartjuk a szexuális edukációt, és ennek része az, hogy a szex mindenkié” – nyilatkozta a lapnak az egykori műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top