nlc.hu
Aktuális

A kilőtt farkas ügyében keresett vadász helyett egy családhoz mentek a kommandósok

Egy családra törtek rá a kommandósok a kilőtt farkas ügyében keresett vadász helyett

Egy adminisztrációs hiba miatt vétették el a címet a kommandósok.
kommandósok

A Svájcból Magyarországig vándorló, vélhetően lelőtt rekorder farkassal összefüggésbe hozott N. György Nyíregyházán él a családjával, de számos földterülettel és ingatlannal is rendelkezik. A Blikk munkatársa egy borsodi kistelepülésen találta meg a férfi egyik portáját, ahova rendszeresen ellátogat, és ahol a húsvéti hétvégén rajta akartak ütni a rendőrök

Valamit elrontottak annak idején, mert a népesség-nyilvántartóban az szerepel, hogy az én házamban, az én címemen lakik. Így az összes szolgáltatótól és más helyekről is a postaládámba dobják be a leveleit. Próbáltam ezen változtatni, beszéltem a jegyzővel is, de egyelőre nem történt semmi változás – mesélte az újságírónak Katona Erzsébet, akire rátörtek a kommandósok a lelőtt farkas miatt.

Húsvétkor, szombat este az egész családdal éppen vacsorázni készültünk, itt volt a lányom, a vejem és a hétéves kisunokám is, amikor hirtelen elkezdtek dörömbölni az ajtón, hogy itt a rendőrség, azonnal nyissuk ki. Teljesen megdöbbentünk, aztán mutattak egy igazolványt, amit a sötétben nem is láttunk, de megtudtuk, hogy Gyurit akarták itt elkapni. Aztán persze, felvilágosítottam őket, hogy téves a házszám – mesélte a filmbe illő jelenetet a 70 éves asszony, akinek akkor úgy tűnt, hogy a férfit akkor nem csak „egyszerűen” kihallgatni akarták, annál ugyanis jóval nagyobb erőkkel érkeztek a portára.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top