nlc.hu
Aktuális

Babának öltöztette be a drogcsempész a macskáját - videó

Babának öltöztette be a drogcsempész a macskáját, hogy a rendőrség ne fogjon gyanút

Kisgyerekes anyukának adta ki magát, de így is lebukott.

Az orosz rendőrség nemrégiben letartóztatott egy drogcsempészt, aki babaruhába öltöztetett egy macskát, hogy azt higgyék róla, semmi rosszban nem sántikál, ő csak egy kisgyermekes anyuka.

Az nem derül ki, hogyan jöttek rá, hogy a babakocsit tologató, másik gyermekével kéz a kézben sétáló nővel nem stimmel valami, és hogy érdemes lesz megnézniük ki, vagyis inkább mi mocorog az aprócska overálban.  

Az álbabát állítólag egyáltalán nem zavarta, hogy több réteg ruhát adtak rá, még kis sapkát, pelenkát és csizmácskát is kapott, pedig a legtöbb macska nem rajong érte, ha beöltöztetik. Mikor pedig megpróbálták kiszedni az overálból, kiderült az is, hogy az még számos kis kábítószeres csomagot rejtett, ezekben összesen 170 gramm metamfetamin volt.

A nő, akit azzal bízott meg főnöke, hogy terítse szét a drogot, jelenleg őrizetben van, hogy a macskának mi lett a sorsa, arról egyelőre nem tudni. 

Babának öltöztette be a drogcsempész a macskáját

Fotó: Youtube

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top