nlc.hu
Aktuális

Elromlottak a Keleti pályaudvar új mozgólépcsői

Máris elromlottak a Keleti pályaudvar új mozgólépcsői

Két hétig sem bírták a pályaudvar utascentrumának mozgólépcsői.

Május 1-jén adták át a Keleti pályaudvar új utascentrumának új mozgólépcsőit, de a napokban mindkettő leállt – írja a Telex.

A MÁV azt válaszolta a lapnak, hogy az elmúlt napokban több jelzést kaptak a mozgólépcsők hibáiról, ezért azonnal felszólították a kivitelezőt a garanciális javítások gyors elvégzésére. Emellett hétfőn vizsgálatot rendeltek el a kivitelezéssel kapcsolatban.

A Keleti pályaudvar 2023. május 1-jén átadott új utascentrumának mozgólépcsői

A Keleti pályaudvar 2023. május 1-jén átadott új utascentrumának mozgólépcsői (Fotó: MÁV)

A Keleti pályaudvar felújítása 2021 március végén kezdődött, és a korábbi állapotokhoz képest nagyot fejlődött az ügyfélfogadó és a hozzá tartozó 11 pénztár. A vágánycsarnokba vezető, felújított főlépcső két oldalán két mozgólépcsőt építettek, ezenkívül két új lift is kényelmes és biztonságos közlekedési lehetőséget nyújt.

Egy korábbi felújítás után az utastájékoztató kijelzőkkel volt probléma a Keleti pályaudvaron, így akkor az utasok kénytelenek voltak a hangosbemondóra hagyatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top