nlc.hu
Aktuális

Szexért fogyasztószert írt fel a háziorvos a modellnek

Szerető családban él a háziorvos, aki szexért cserébe fogyasztószert írhatott fel egy magyar modellnek

A nyíregyházi orvosnál múlt héten jelentek meg a rendőrök, és átkutatták az egész házat.
Rendőrök a házkutatás során és a fogyasztószer a pulton

Boldog, szerető családban él Nyíregyháza egyik legszebb környékén egy hatalmas kertes házban az a háziorvos, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy egykori sztármodellnek szexuális ajánlatért cserébe olyan fogyasztószert írt fel, amelyet cukorbetegek kezelésére használnak. A modell akár öt év börtönt is kaphat. 

A Blikk megtalálta a háziorvos otthonát, ahol a felesége nyitott ajtót. A nő lejáratásnak tartja az ügyet, és kiáll férje mellett. A 48 éves doktort telefonon érték el, de nem akart nyilatkozni, a 43 éves modell pedig azt állította a lapnak: nem tud róla, hogy bármilyen ügy résztvevője lenne. Egyikük sem tett vallomást, de a rendőrség szerint az aktus megtörtént. Azt nem tudni, hogyan buktak le.

Egy családhoz közel álló forrást azt mondta a Blikknek, hogy az orvos és a modell egy rendezvényről ismerik egymást, amiről a férfi felesége is tudott, de hisz abban, hogy sosem történt közöttük semmi.

A rendőrök egyébként múlt szerdán reggel jelentek meg az orvos otthonánál. Átkutatták az egész házat, két órát töltöttek ott, majd a férfit a magánrendelőjéhez vitték. A kapitányságon rabosították, de nem tartották bent, szabadon távozhatott. Az orvos kamarai tagságát saját kérésre felfüggesztették, de szabadon praktizálhat.

(Kiemelt kép: YouTube/PoliceHungary)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top