nlc.hu
Aktuális

A nagypapa homijai közt kézigránátot találtak, véletlenül élesítették

Csak a nagypapájuk holmijait szerették volna átnézni, amikor felrobbant egy ott talált kézigránát

Éppen a nagypapa holmijait nézegették, amikor felrobbant a kézigránát. Az apuka életét vesztette a robbanásban, gyermekei pedig megsérültek.

Meghalt egy apa, két gyermeke pedig megsérült, miután egy kézigránát felrobbant otthonukban, Indiana államban – vette észre a 444.

Egy gránát fekszik egy ukrán harcállás mellett az orosz csapatokkal szemben álló frontárkokban 2023. március 05-én, az ukrajnai Bakhmut külterületén.

Egy gránát fekszik egy ukrán harcállás mellett az orosz csapatokkal szemben álló frontárkokban 2023. március 05-én, az ukrajnai Bakhmut külterületén (Fotó: John Moore/Getty Images)

Kiderült, hogy a fegyverre a nagypapa holmijai között találtak rá, amikor az egyikük véletlenül meghúzta a szeget, ezzel élesítve a gránátot. Az Indiana állambeli Lake megyében a rendőrség szombaton este fél hét körül jelentette, hogy robbanás történt egy W Lakeshore Drive-on lévő otthonban. Az apát a robbanás helyszínén találták meg, aki ekkor már nem reagált. A megsérült gyermekei 17 és 18 évesek voltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top