nlc.hu
Aktuális

Késett a munkahelyéről, majd magassarkúval támadt a főnökére

Főnöke szóvá tette, hogy késett, mire ő magas sarkúval támadt rá – videó

A nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állították bíróság elé azt a nőt, aki a munkahelyén magas sarkú cipővel támadt az üzletvezető-helyettesre, áll a Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében 

A vád szerint a negyvenes éveiben járó nő 2023 áprilisában egy Kaposvár belvárosában található áruházban dolgozott, és amikor egyik reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette. Kettejük között vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet.

Elkésett a munkahelyéről, majd megverte a főnökét

Fotó: Biztonsági kamera felvétele/Somogy Vármegyei Főügyészség

A nő a vita közben elvesztette az önuralmát és a polcról magához vett egy magas sarkú cipőt, amivel ezt követően legalább hét alkalommal megütötte felettesét a fején, aki végül a földre esett. A további ütésektől csak az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő elkövetőt. A bántalmazás következtében a sértett nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, illetve nyílt seb keletkezett a fejbőrén. 

A Kaposvári Járásbíróság a 2023. május 31-én megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottat, és vele szemben halmazati büntetésül 140 óra közérdekű munkát szabott ki. A kihirdetett ítéletet az ügyészség és a védelem is tudomásul vette, így az nyomban jogerőre emelkedett.

Az áruház biztonsági kamerája által készített videó itt tekinthető meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top