nlc.hu
Aktuális

Cukorbeteg nő keresése

Lányához indult, de rejtélyes módon eltűnt egy 66 éves cukorbeteg nő Miskolcon

A család kétségbeesetten keresi a nagybeteg asszonyt, aki nem vitte magával a gyógyszereit.

Kutyákkal is keresik már a rendőrök és önkéntesek is azt a 66 éves cukorbeteg nőt, aki rejtélyes körülmények között tűnt el kedden Miskolcról. Az idős asszony lányához indult, egy építkezés ipari kamerája még felvette, ahogy arra megy, azóta nem találják – számolt be róla a Tények.

A család most egy kék Mercedes sofőrjét keresi, aki feltehetően találkozott a nyugdíjassal az eltűnése idején. A speciális mentők kutyákkal vizsgálták át Miskolc lyukóvölgyi részét, ahol a múlt hét elején rejtélyes körülmények között tűnt el a nő. Az asszony lánya és veje kétségbeesett nyomozásba kezdett, amiben a rendőrségen kívül a speciális mentők is bekapcsolódtak. A hatóságok egy autót is keresnek, akinek a sofőrje információkkal szolgálhat a rejtélyes ügyben. 

Greskó Balázs, a nő hozzátartozója abban reménykedik, hogy valaki autóval akart neki segítséget nyújtani, és felvehette. 

Az eltűnt asszony komoly beteg, gyógyszereket szed, amik nem voltak nála. A kamerafelvételek alapján az ékszerein, és a kulcscsomóin kívül nem vitt magával semmit. Az eltűnése óta hiába telt már el öt nap, a család még mindig reménykedik. A speciális mentők most centiméterről centiméterre vizsgálják át a terepet, amerre az idős nő mehetett. 

A család nyomravezetői díjat is kitűzött annak, aki érdemi információval szolgál.

A magas vércukorszint veszélyeiről itt írtunk.

Villogó egy rendőrautó tetején

(Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top