nlc.hu
Aktuális

Megtalálták Magyarország legmenőbb buszmegállóját

Ez az ország legmenőbb buszmegállója!

Megtalálták az ország legmenőbb és legvagányabb buszmegállóját!

Ha buszmegállóról van szó, akkor a legtöbbünknek azok a sztenderd várakozók juthatnak eszünkbe, ahol mindössze egy járdasziget és a hozzá kapcsolódó tábla van kihelyezve. Ha van egy kis szerencsénk akkor pedig egy tető is társul ehhez a megállóhoz. 

Ez az ország legmenőbb buszmegállója

Ez az ország legmenőbb buszmegállója (Fotó: TikTok/alexander33666)

Most azonban vírusvideóként terjed az egyik TikTok felhasználó bejegyzése, aki ezúttal megtalálta az ország egyik legmenőbb buszmegállóját. 

A Tolna vármegyében elhelyezkedő Mórágyban valóságos ékszerdobozra bukkantak. A váróteremnek berendezett helyiségben vintage stílus uralkodik, ami olyan érzést kelthet, mintha egy lakásba lépnénk be. Az otthonos berendezés mellett különböző könyvek is állnak a várakozók rendelkezésére, ha szeretnék elütni az időt. 

Mindennek ilyennek kellene lenni. Vigyázni a saját, a más és a köztulajdonára. Ez a pár képkocka,bemutatta: nincs még minden veszve 

-fűzte hozzá az egyik kommentelő. 

A felhasználó azt is hozzátette, hogy az egész községben hasonló hangulat uralkodik, egy eldobott szemétdarabot sem lehet találni az utcákon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top