nlc.hu
Aktuális

Családirtás Albertirsán

Megölte családját egy exkatona Albertirsán, a nő többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben

Öngyilkos akart lenni a családirtó, de végül a rendőröket hívta a kettős gyilkosság után.

Megölte a családját egy férfi szombaton Albertirsán. A police.hu beszámolója szerint az illető azzal hívta fel a 112-es segélyhívót szombat délután, hogy megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrök az albertirsai címen egy nő és egy kisgyerek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak. A 35 éves férfit kórházba vitték, jelenleg rendőri felügyelet alatt áll.

albertirsai családirtás

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak a családirtás helyszínén, Albertirsán- Fotó: MTI/Lakatos Péter

Az RTL Híradó úgy értesült, hogy a halott nő 32 éves volt, őt egy vascsővel verte agyon az exkatona párja, a két és féléves kislányt pedig megfojtotta. Azt nem tudni, hogy a korábban katonáskodó férfi milyen kárt tett magában.

A megölt nő – akinek az előző kapcsolatából egy 10 éves fia is van – többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.

A Híradó információi szerint a rendőrségi szalaggal körülzárt helyszínen az eset után megjelent a halott nő apja, aki hisztérikus állapotban próbált bejutni a házba.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top