nlc.hu
Aktuális

Az albertirsai családirtó állapota

Összeomlott a börtönben az albertirsai családirtó

Csak most tudatosult benne, hogy mit tett.
börtön

Két hónap telt el azóta, hogy a 35 éves N. Arnold kegyetlen módon megölte a családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Az ámokfutását követően akkor még fel sem fogta, hogy mit tett – a Blikk értesülései szerint –, mára azonban már nagyon is tudatosult benne a megbocsáthatatlan tette: összeomlott az elmemegfigyelőben.

Az emberölésekkel gyanúsított férfi kirendelt védője elárulta a bulvárlapnak, hogy N. Arnoldot – akit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartanak fogva – borzasztóan megviseli a tetteivel való szembenézés. „Beismerő vallomást tett. Végtelenül megbánta a cselekedeteit és nagyon rossz lelkiállapotban van. A gyilkosságokra egyáltalán nem is emlékszik” – mondta el ifj. dr. Szilágyi István, aki arról is beszélt, hogy a férfinak az édesanyja az egyetlen kapcsolattartója. Próbálja tartani fiában a lelket; kiáll mellette, bármit is tett.

Mint arról korábban beszámoltunk, az exkatona a vele válófélben lévő 33 éves Andreát egy vascsővel verte agyon a közös albertirsai otthonukban, a 2 és fél éves kislányukat, Zsófikát pedig megfojtotta.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top