nlc.hu
Család

Elmegyógyintézetbe kerül az albertirsai családirtó

Elmegyógyintézetbe kerül az albertirsai családirtó

Azt vizsgálják majd, hogy a férfi a bűncselekmény idején beszámítható állapotban volt-e.
Albertirsai gyilkosság

Kétéves kislányát megfojtotta, feleségét pedig vascsővel verte agyon egy albertirsai férfi, akit kedden a bíróságon is meghallgattak. A férfi sírva érkezett a helyszínre, ahol a Pest Vármegyei Főügyészség indítványozta, hogy zárják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe 30 napra, ahol azt vizsgálják majd, hogy a bűncselekmény ideje alatt beszámítható állapotban volt-e. Ha bebizonyosodik, hogy tudatában volt tettének, akár életfogytiglani börtönbüntetésre is ítélhetik.

A férfi korábban matrózként dolgozott, feleségével néhány éve alapítottak családot, közös kislányuk mellett a nő előző házasságából született kisfiát is együtt nevelték. Időközben a házasságuk megromlott, a nő távoltartási végzést kért párja ellen, illetve válni akart, vélhetően ez vezetett a szörnyű tragédiához.

Az elhunyt feleség barátnője úgy nyilatkozott a Tényeknek, hogy a férfi sosem volt szimpatikus számára, csendes, visszahúzódó volt, de az utóbbi időben kezdett furcsán viselkedni, ezért is kért a barátnője távoltartási végzést ellene.

A nő 10 éves kisfia a gyilkosság idején édesapjánál tartózkodott, rokonai még nem mondták el neki, hogy mi történt a családjával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top