nlc.hu
Aktuális

Drogdílert üldöztek a tetőkön a rendőrök Budapesten

A tetőn kapták el a menekülő amerikai drogdílert a kommandósok Budapesten

A tetőkön üldözték a drogdílert a rendőrök.

Mozifilmekbe illő üldözési jelenetnek lehettek tanúi a budapesti Podmaniczky utca lakói. Július 6-án ugyanis itt ütött rajta a rendőrség két külföldi férfin, akik közül az egyik a tetőn keresztül próbált meg lemenekülni a kommandósok elől – írja a Police.hu.

Az amerikai nyomozószervektől kapott információk szerint feltételezni lehetett, hogy a két férfi közösen bujkál Budapesten. Pontos tartózkodási helyüket az NNI nyomozói azonosították és július 6-án ütöttek rajtuk a Podmaniczky utcai lakásban.

elfogják a drogdílert

Fotó: Police.hu

A kábítószer-kereskedelem miatt körözött férfi elfogása elől a társasház tetejére mászva próbált egérutat nyerni a rendőrök elől. Menekülése nem tartott sokáig, a KR BTO egységei a tetőn utolérték és elfogták.

a tetőn kapták el a menekülő drogdílert

Fotó: Police.hu

A lakások átkutatása során kábítószergyanús anyagokat találtak, amiért szintén felelősségre vonás várható.  

elfogják a drogdílert

Fotó: Police.hu

Mindkét férfival szemben az USA-ban bocsátottak ki nemzetközi elfogatóparancsot, egyiküket gazdasági, a másikat pedig kábítószer-kereskedelemmel kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt körözték. 

Mindkét férfit őrizetbe vették, kiadatásukról a későbbiekben döntenek.

Vajon ők is az őrült luxusra hajtottak?

kommandósok egy 6. kerületi lakás előtt

Forrás: Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top