nlc.hu
Aktuális

Feleségül vett 15 nőt, hogy átverje őket

Feleségül vett 15 nőt az álorvos, hogy átverje őket

Az indiai férfi orvosnak és mérnöknek hazudta magát, hogy pénzt csaljon ki a nőktől.
Egy házaspár fogja egymás kezét

Letartóztattak egy indiai férfit, aki orvosnak, mérnöknek vagy építési vállalkozónak adta ki magát a társkereső oldalakon megismert nők előtt, majd feleségül vette őket, és pénzt csalt ki tőlük. A rendőrök szerint 2014-től legalább 15 nővel kötött házasságot.

A Bengaluru városában élő 35 éves Mahesh K B Nayak nevű férfit azután tartóztatták le, hogy az egyik nő – akivel az év elején házasodott össze – feljelentést tett. A nő állítása szerint Mahesh folyamatosan pénzt kért tőle egy klinika megnyitásához, majd amikor a nő nem volt hajlandó egy fillért sem adni, a férfi lelépett az ékszereivel és a pénzével.

Egy másik nő is a rendőrséghez fordult, és azt állította, hogy a férfi őt is becsapta. Mahesh áldozatainak többsége anyagilag független szakember, és a szégyenérzettől, illetve a társadalmi megbélyegzéstől tartva nem jelentették fel a férfit. Feleségeitől négy gyereke született, és tíz éven át károsította meg a jóhiszemű nőket.

Annak érdekében, hogy elhiggyék róla, valóban orvos, Mahesh még egy kamu klinikát is létrehozott, és felvett egy ápolónőt is. Pedig nagyon távol volt az orvosi diplomától, mivel csak öt osztályt végzett el.

A rendőrség közlése szerint több nő azért utasította el a férfi házassági ajánlatát, mert gyanúsnak találták, hogy Mahesh nem beszélt jól angolul, miközben az állítólagos szakmáihoz szükség lett volna a kiváló angol nyelvismeretre.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy Mahesh apja gyilkossági kísérlet miatt tett feljelentést ellene.

A társkeresőn megismert nők átverése sajnos nem is olyan ritka, nálunk is előfordult hasonló: egy 45 éves bugaci férfi különböző ürügyekkel több millió forintot csalt ki az internetes társkeresőn megismert nőktől.

(India Times)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top