nlc.hu
Aktuális

Köllő Babett és Szoboszlai Dominik pletyka

Köllő Babett feljelentést tesz az ellen, aki róla és Szoboszlai Dominikról elindította a pletykát

A műsorvezető beleáll a történtekbe.

A napokban röppent fel a pletyka, miszerint Szoboszlai Dominik és Köllő Babett összeszűrték a levet. A focistára most egyébként is hatalmas reflektorfény hárul, amióta leigazolta a Liverpool FC. Barátnőjét, Gécsek Fannit is górcső alá vették már itthon és a brit bulvármédiában is, közben pedig az interneten kezdett terjedni a szóbeszéd, miszerint a szerelme mellett Dominik a műsorvezetővel is összejött, akinek férje és gyermeke van. 

Köllő Babett

Köllő Babett a Mokkában

Babett ma a Mokka vendégeként azzal kezdte, ez nemcsak rá, de Dominikra nézve is kellemetlen, és mindkettőjük nevében kikéri maguknak. 

„Most ebben az a szép, hogy életemben nem találkoztam ezzel a fiúval, szerintem még egy kerületben sem voltunk. Ebből az egész hírből a neveink igazak, hogy őt Szoboszlai Dominiknak hívják, engem pedig Köllő Babettnek – magyarázta a műsorvezető, aki elmondta, először még mosolyogtak otthon a pletykán, mert annyira szürreális a sztori, hogy férje még meg is kérdezte: „és jó volt?” – Eleinte nevetsz rajta, de amikor meglátod a nyomtatott sajtóban, onnantól kezdve felháborító.”

A műsorvezető-színésznő hozzátette, beszélt egy ügyvéddel, aki elmondta, megindíthatják a feljelentést az ellen, aki az egész pletykát elindította a Redditen, ugyanis az oldal felhasználási feltételei kimondják, amennyiben valaki hazugságot terjeszt és feljelentik, a rendőrség lenyomozhatja az IP-címét. „A másik jó hír, hiába törli a kommentet, sőt törölheti a profilját is, de megtalálható, mert minden ott van a Redditen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top