nlc.hu
Aktuális

Ejtették az iskolai gondnok elleni vádakat

Tapogatta az egyik diáklányt, de ejtették a vádakat, mivel nem tartott tovább 10 másodpercnél

Egy iskolai gondnok az egyik diáklányt tapogatta, azonban a bíróság ejtette a szexuális zaklatás vádját, mivel a tevékenység nem tartott tovább 10 másodpercnél.

Rengetegen felháborodtak, amikor egy bíró felmentette azt az iskolai gondnokot, aki tapogatta az egyik diáklányt, mindezt a beleegyezése szerint. A bíró azzal indokolta a döntését, miszerint ez a tevékenység nem tartott elég sokáig – írta meg a Telex

Az eset Rómában történt egy mindössze 17 éves diáklánnyal. Elmondása alapján egy barátjával éppen felfelé sétált az iskola lépcsőjén, amikor egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a nadrágja lefelé csúszik, majd megérintik a fenekét és megfogják a fehérneműjét. 

Miután a lány hátrafordult, a gondnok csak annyit mondott, hogy viccelt. Az olasz ügyész három és fél éves börtönbüntetés kiszabását kérte a gondnokra, azonban a héten felmentették a szexuális zaklatás vádja alól.

bíróság

Fotó: Getty Images

A bírók szerint nem történt bűncselekmény, mivel nem tartott a dolog 10 másodpercnél tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top