nlc.hu
Aktuális

Egy édesapa öt gyermekkel maradt egyedül 37 éves felesége halála után

Tragédia: váratlanul elhunyt egy 37 éves édesanya, férje egyedül maradt öt gyermekkel

A család a tragédia miatt nagyon nehéz helyzetbe került.

Öt gyerekről kell egyedül gondoskodnia, miután 37 éves felesége váratlanul összeesett a házuk udvarán, és néhány nap múlva meghalt. A gyerekek, akik közül a legkisebb öt, a legnagyobb pedig 14 éves, tudják, mi történt anyukájukkal, de igazából még nem fogták fel, ez mit jelent. 

Gyerta ég a sötétben

Fotó: Unsplash

Az édesanya Szentesen volt egy ismerősével, majd miután hazajöttek, az autóból kiszállva összeesett. Ameddig kiértek a mentők, a szomszédok próbálták újraéleszteni. Az asszonyt hat napig kezelték intenzív osztályon, de nem élte túl. Hirtelen szívmegállás vezethetett a halálához, számolt be a szomorú esetről az RTL Híradó.

A család a tragédia miatt nagyon nehéz helyzetbe került. Korábban az apa túlórákat vállalt, hogy el tudja tartani a családot, mostantól ezt nem tudja megtenni. A temetés költségének nagy részét barátok és rokonok összeadták, de még így is sok fizetni való maradt. A Fatima Ház Alapítvány is segít nekik.

„Miután az apuka beleegyezett a gyűjtésbe, Facebook-oldalunkon elkezdtük a posztokat kirakni, aminek köszönhetően tartós élelmiszert, illetve pénzbeli támogatást is kaptak, aminek egy részét vasárnap átadtuk, illetve egy részéből számla lett kiegyenlítve” – nyilatkozta az alapítvány vezetője.

Az alapítvány azt mondja, a „Nagytőkei árváknak” címzett támogatásokat teljes egészében a családnak juttatják el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top