nlc.hu
Aktuális

Így védelmezi egy cica a beteg kutya haverját

Videón, ahogy a cuki cica nem mozdul el a beteg kutya barátja mellől

Ez a cuki cica nem hagyja magára a beteg barátját, aki történetesen egy kutya.
kutya-macska barátság

A Fülöp-szigetekről származik az a videó, amely először 2022-ben került megosztásra, és most újra felhívta magára a figyelmet a Twitteren. A felvételen Tamu, a macska és Bunso, a beteg kutya megható pillanatait láthatjuk.

A videóban Bunso az ágyon fekszik, és egy infúzió lóg ki a karjából, Tamu pedig nem mozdul el mellőle. A gazdi megpróbálja leválasztani Tamut beteg társától, és húzogatja a macska kis mancsait, hogy elmozdítsa az ágyról. Azonban a macska csendben tiltakozik, egyértelműen a barátja mellett akar maradni.

Az emberek könnyekig meghatódtak a cuki pártól:

„Minden embernek kutyává és macskává kellene válnia. Sokkal boldogabbak lennénk” –  írta az egyik hozzászóló, míg egy másik felhasználó megjegyezte, hogy míg a rajzfilmekben és történetekben a macskákat és a kutyákat gyakran halhatatlan ellenségekként ábrázolják, ez a valóságban nem így van. Megint mások azt írták, hogy az embereknek is így kéne bánniuk a sérült barátaikkal.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top