nlc.hu
Aktuális

Kiakadt a TikTokker mert nem vihette magával a macskáját

Kiakadt a TikTokker, mert a reptéren kellett hagynia a macskáját egy álomnyaralás során

Egy OnlyFans és TikTok sztárt traumatizált, hogy kénytelen volt hátrahagyni a háziállatát egy álomnyaralás során.
A tiktokker, aki kiakadt a cicája miatt.

A “Ninadoesthemost” néven ismert OnlyFans modell nyíltan beszélt a “traumatikus” élményéről, amit az okozott, hogy kénytelen volt hátrahagyni a macskáját Tajvanon, amikor Bali-ra próbálta vinni a bundás barátját. Az OnlyFans sztár dokumentálta a stresszes pillanatokat a közösségi médiában, és felvétel készült arról, ahogy egy légitársasági alkalmazott közli vele, hogy vissza kell repülnie az Egyesült Államokba macskája nélkül.

@ninadoesthemost

China Airlines says “Human Error” is the reason my Cat is stuck in Taiwan.

♬ original sound - Ninadoesthemost

Nina szerint “biztosította”, hogy a macskájának meglegyen az összes “megfelelő dokumentációja” a különféle állatorvosoktól, akik “utazási engedélyeket” adtak neki kifejezetten Indonéziához. A videóban azt mondta, majdnem 1300 dollárt fizetett utazási költségekre. A China Airlines járatán azonban azt állították, hogy nem fizetett a kedvence utazásáért.

A TikTokker azt is elmondta, hogy ez “csak a kezdet volt” a konfliktusában a China Airlines-szel, és egy friss videóban pedig arról is beszámolt, hogy “jogi okokból nem osztja meg a részleteket arról, hogy mit mondtak neki.

Nina videói alatt a kommentelők együttérzésüket fejezték ki a megpróbáltatás után. Az OnlyFans modell végül újraegyesült a macskájával, aki egészségesnek tűnik, bár szegény összehányta magát a ketrecben.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top