nlc.hu
Életmód

Ez a török lány így keres a gazdagokon

Heti 200 ezer forintnak megfelelő összeget keres azzal, hogy segít másoknak rendet tartani

Ez a fiatal török lány gazdagoknak segít rendszerezni az otthonukat.

Emily Brogan, egy fiatal ausztrál TikTok-influencer szerint hetente 50 000 rúpiát (209 000 forint) tud keresni azzal, hogy segít gazdag nőknek a háztartásuk szervezésében.

Emily az otthonszervező

Fotó: Instagram

A Brisbane-i helyiek Facebook-csoportjaiban hirdette meg Emily a különleges szolgáltatásait, amelyek közé tartozik a szekrények, ágyneműszekrények, ruhásszekrények és kamrák szervezése és színkódolása. Hamarosan Emilyt elárasztották olyan gazdag nők üzenetei, akik szerettek volna rendezett otthont.

@emilybrogann

look fair play to the bloke with the map over his arm as a distraction… clearly it worked

♬ original sound - Emily Brogan

Az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált az otthonok színkódolt rendben tartása. Hírességek, mint például Khloe Kardashian, is mutogatják a rendezett, teli hűtőket és esztétikus kamrákat, és az emberek világszerte arra törekednek, hogy hasonlóan rendezetté tegyék a saját otthonaikat.

Emily elmondta TikTok közönségének: „Beírtam ezekbe a csoportokba, és azt mondtam, hogy ‘Sziasztok, srácok, nekem súlyos OCD-m van. Imádok rendszerezni, és nagy álmom, hogy Londonba költözzek, ha segítenétek nekem, felbérelhetnétek, hogy eljöjjek, az óradíjam 50 dollár.

A kereslet egy ponton annyira nagy lett iránta, hogy heti 12 órát dolgozott a „mellékállásában”. Mindezt a heti 30 órás munkaideje mellett. Azt mondja, hogy a sok munka segít neki abban, hogy gyorsabban tudjon pénzt gyűjteni egy tengerentúli utazásra.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top