nlc.hu
Aktuális

Pásztor Anna véleménye

Pásztor Anna a Balatonról: „Brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba”

Az énekesnő nincs jó véleménnyel a magyar tengerről.

Pásztor Anna a Sáros tócsákban ugrálni című YouTube-műsorban beszélt Közép-Európa legnagyobb állóvízéről. Bár az előadó gyerekként sok nyarat töltött a Balatonnál, felnőttként már meggondolja, hogy ott nyaraljon-e a családjával.

„Én nem nagyon szeretem a strandokat. Van ez a zsizsi, minden ragad, brutálisan drága, cserébe beleeresztheted magad egy közös DNS-katyvaszba, amit Balatonnak hívnak. Amikor kicsi voltam, akkor is ugrottam egy fejest, a Balaton közepéig kiúsztam, és akkor ott tök jól elvoltam” – mondta Pásztor Anna a műsorban, majd egy másik nyaralós élményt is megosztott, amikor Thaiföldre utaztak a szeretteivel. 

Pásztor Anna

Pásztor Anna (Fotó: TV2)

„Ott az a szokás, ha beteg az egyik családtag, benn alszik vele mindenki. Egy közös kórteremben voltunk, Benjike rajtam infúzióval, mert szopizott, a gyerekeim apukája meg az ágy mellett, a földön aludt egy törölközőn. Közben jöttek be a gyíkok, mert nyitva volt az ablak, légkondi meg sehol. Az meredek volt” – nyilatkozta az előadó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top