nlc.hu
Aktuális

Teleportálás hűtőkkel

Hűtőkbe mászva akart teleportálni egy kiskunhalasi férfi, térkapunak nézte azokat

Komoly károkat okozott több üzletben.
hűtő

Boltok és házak hűtőjébe mászott be egy kiskunhalasi férfi, azokon keresztül akart teleportálni. Úgy gondolta, a konyhai eszközök térkapuként szolgálnak, amelyek segítségével hazatalálhat. Pékségben és dohányboltban ijesztett rá az eladókra a férfi, két esetben pedig családi házak hűtőjébe akart bemászni, de végül nem járt sikerrel – számolt be az RTL Híradó.

Először az alsó polcokat csak dobálta, dobálta…és ahogy följebb ért, az összeset szaggatta kifelé. Aztán amikor kidobált mindent, bejött, beállt a hűtőbe, magára csukta az ajtót és 2 percig bent állt. Majd mint, aki jól végezte dolgát, angolosan távozott” – mesélte a pékség eladója.

A férfi később egy dohánybolt hűtőjében is eltöltött némi időt, valamint egy élelmiszerbolt tejhűtőjéből is kidobálta az ott tárolt árut. 

Az ezt követő napon egy benzinkút hűtőjét nézte ki magának, egy étteremben is próbálkozott, és két családi ház hűtőjébe is be akart mászni. Egyik esetben még az udvaron, a másiknál pedig bent a házban akadályozta meg a tulajdonos. Ezek után fogták el a rendőrök.

A 22 éves férfi az üzletekben egyenként körülbelül 100 ezer forintos kárt okozott. Tettét azzal magyarázta, hogy korábban kristályt fogyasztott és azt gondolta, hogy a konyhai berendezések “térkapuként” szolgálnak.

A férfi ellen a rendőrség rongálás miatt nyomozást indított, és kezdeményezik a letartóztatását.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top