nlc.hu
Aktuális

Hajdu Steve vallomása

Hajdu Steve elárulta: leesett miatta egy ember a vonatról

A műsorvezető hosszú évekkel ezelőtt élte át az ijesztő élményt.

Hajdu Steve kamaszként nem maradt ki a csínytevésekből. Egyszer például egy osztálykiránduláson sikerült bajba kerülnie, miután vicceskedni próbált a gimnáziumi szerelmével. Az eset azzal kezdődött, hogy elvette a lány cipőjét és elkezdte pörgetni az ujja körül.

„Ahogy pörgettem a cipőt, egyszer csak leesett az ujjamról és kiesett a vonat ablakán. A pánikban pedig meghúztam a vészféket. Persze a nagy fékezés közben mindenki kérdezte, mi a franc történt? Mondom, semmi, csak kiesett a cipő, de megnézem. Le is szaladtam a vonatról és ott kerestem a cipőt” – mesélte az RTL Reggeliben a színész, aki végül nem találta meg a cipőt, így visszaszállt a vonatra.

Hajdu Steve

Hajdu Steve (Fotó: Olajos Piroska)

„Mire visszaértem, a kalauz már ott volt, és az osztályfőnökkel vette fel a jegyzőkönyvet. Persze mondtam, hogy én voltam, csak véletlenül kidobtam a cipőt. Mondta a kalauz, hogy semmi probléma, akkor lehet csak gond, ha a bácsi följelent. Mondom, milyen bácsi? Mivel ugye közeledtünk az állomáshoz, és nemcsak az ablakot lehetett lehúzni, de az ajtót is ki lehetett nyitni, a dög melegben ott álldogált már a lépcsőn. Ahogy hirtelen a nagy rántással megállt a vonat, szegény kiesett, de nem lett semmi baja” – árulta el a lefogyott műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top