nlc.hu
Aktuális

Fűtésre spórol Hajdu Steve és felesége

Hajdu Steve és felesége arra spórol, hogy feltekerhessék a termosztátot 21 fokra novemberben

A színész szerint borzasztó, ami ránk vár.

Hajdu Steve-et nyomasztja a jelenlegi helyzet, viccelődve azt mondta a Reggeliben, hogy a 20. házassági évfordulójukat nem ünnepelték meg, mert inkább a fűtésre spórolnak.

Hajdu Steve

Hajdu Steve a Pepe című sorozatban (Fotó: TV2 / press.tv2.hu / Central Médiacsoport / Central)

„Én akartam egy nagyon-nagy bulit csapni. Nagy, speciális kajálásra elmenni, de azt mondta a feleségem: ‘Figyelj, inkább tegyünk félre és majd novemberben 18-án fölcsavarjuk a termosztátot 21 fokra, és akkor az lesz a buli” – mesélte.

Az 51 éves színész elárulta, nyomasztja a jelenlegi helyzet. „Borzasztó szerintem az, ami ránk vár” – jelentette ki Hajdu Steve, aki a színházakért is is aggódik. „És a szeretett szakmánk, a színházak ezt, hogy fogják túlélni?! Mondjuk ők most is már piaci áron vásárolták az áramot és a földgázt, de ez majd, ha ott csapódik le, hogy fel kell emelni a jegyárat, ne adj Isten, akkor a néző erre fog költeni?” – tette fel a költői kérdést. „Úgyhogy nehéz lesz. Ahogy a régi ellenségeink mondják: el kell menni dolgozni” – összegezte a helyzetet.

Olvass még Hajdu Steve-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top