nlc.hu
Sztárok

Hajdu Steve a bántalmazásairól

Durva bántalmazások áldozata lett Hajdu Steve, először vallott erről a 49 éves színész

A színész-műsorvezető elárulta, sokszor bántalmazták verbálisan.

Hajdu Steve a Life TV Bréking! keddi adásában arra a hírre reagálva vallott a fiatalkori bántalmazásairól, hogy „12 éves kislányát megalázta az oláhszentgyörgyi polgármester”.

Hajdu Steve

Hajdu Steve-et a kollégiumban bántalmazták; kiabáltak, üvöltöztek vele (Forrás: Bréking / Life TV)

„Nekem volt ilyen, engem rengetegszer megbüntettek. Nem mindig a szüleim, sőt ha jól emlékszem vissza, ők nem is nagyon. Kollégiumban laktam, és ott például rendszeres volt” – árulta el a 49 éves színész.

„Nem okozott ez neked gondot? Nem maradt lelkileg negativitás? – kérdezte tőle a műsor egyik vendége, Róka Adri. Mire Hajdu Steve mélyebben belement a történtekbe. „De, nagyon. Azért próbálok viccel elütni mindent. Nem emlékszem, csak arra, hogy ősz van, esik az eső, és megjelenik mögöttem egy gumicsizma, és hangosan üvöltöznek – mesélte. – Engem lehet, hogy nem csak fizikálisan bántottak, hanem üvöltöztek, kiabáltak. Azt gondolom, az első lépés a lelki terrorhoz nem biztos, hogy fizikális, hanem az, ha lelkileg tönkretesznek, hogy ne tudj nyugodtan aludni” – tette hozzá.

Majd annak a pszichológiai megállapításnak a nyomán, hogy a bántalmazott ember nagy sokszor felnőttkorára bántalmazóvá válik, Hajdu Steve a következőket is bevallotta: „Én is, magamon észreveszem, mivel agresszívan kiabáltak sokszor rám, hogy ha valahol én vagyok a főnök vagy irányító, könnyen elcsattanok. (…) Ha én már egyszer átéltem, hogy bántalmazott vagyok, akinek el kell viselni, lehet, hogy ez van, hogy kijön belőlem.”

Olvass még Hajdu Steve-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top