nlc.hu
Aktuális

Megszületett Serena Williams második gyermeke

Megszületett Serena Williams második gyermeke

A kislány csodaszép nevet kapott.
Megszületett Serena Williams második gyereke.

Serena Williams és férje, Alexis Ohanian, akik az idei MET-gálán jelentették be, hogy második gyermeküket várják, kedden, a közösségi oldalaikon bejelentették, hogy a csöppség megszületett. „Isten hozott, Adira River Ohanian” – írta a büszke édesapa a Twitteren. A Reddit-alapító posztjában kitért arra is, hogy szerencsére az újszülött és édesanyja is tökéletes egészségnek örvend, a pillanatot pedig, amikor nagyobbik lánya először találkozott kishúgával, sosem fogja elfelejteni.

A páros – szintén kedden – még egy rövid videót is közzétett a boldog családról a TikTokon. A rövid felvételen látszik az is, hogy Olympia – aki hamarosan hat éves lesz – puszit nyom kistestvére homlokára. „Senki sem várja ezt a babát annyira, mint Olympia. Olyan régóta vágyott már arra, hogy nagy tesó legyen. Kért minket, imádkozott ezért, szóval teljesen biztos vagyok abban, hogy készen áll a feladatra” – nyilatkozta néhány hete Ohanian a People magazinnak.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

A tech szakember az interjúban őszintén bevallotta, teniszcsillag feleségével most sokkal magabiztosabban vágnak neki az újszülött körüli teendőknek, mint annak idején Olympiával. „Már nem vagyunk első gyerekes szülők. Mikor Olympia született, teljesen fogalmatlan voltam, mit kell csinálni egy újszülöttel, leginkább azért, mert egész addig nem igazán voltam kisbabák közelében” – mondta, majd hozzátette, mivel Serena első szülése meglehetősen traumatikusra sikerült, most igyekeznek mindenre felkészülni és mindent megtesznek azért, hogy másodszor minden a lehető legtökéletesebben sikerüljön majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top