nlc.hu
Aktuális

Elhagyta az utas kutyáját a légitársaság a reptéren

Elhagyta egy utas kutyáját a légitársaság a világ legforgalmasabb repülőterén

A nőt nem engedték be az Egyesült Államokba, másnapra pedig eltűnt a kutyája, így nélküle kellett hazautaznia.
A montázson a Delta Airlines gépei a repülőtéren és egy kutya

Egy nő azt állítja, hogy az amerikai Delta légitársaság elveszítette a kutyáját, miután megérkezett ő megérkezett Dominikáról az Egyesült Államokba.

Paula Rodriguez múlt pénteken utazott a Georgia állambeli Atlantába, amikor a határőrök megtagadták tőle a belépést az országba. „Nagyon kedvesen közölték velem: »Nagyon sajnáljuk, de nem felel meg az Egyesült Államokba való belépés feltételeinek, nem jöhet be az országba, és haza kell küldenünk Santo Domingóba«” – mondta Rodriguez az Atlanta News First helyi televíziónak.

A nőnek egy éjszakát a fogdában kellett töltenie, ezért elvették tőle Maia nevű kutyáját, aki egyhónapos kora óta nála van, az utcáról mentette meg. Másnap, amikor Rodriguez visszament az atlantai Hartsfield-Jackson nemzetközi repülőtérre, döbbenten fedezte fel, hogy a kutya eltűnt. Ám a határőrök közölték vele, hogy fel kellett szállni a repülőre, mert jogilag nem maradhat 24 óránál tovább a repülőtéren.

Azt mondtam: »sajnálom, nem tudok felszállni a repülőre, nem tudom, hol van a kutyám«. Sírtam, pánikrohamaim voltak a repülőn

– idézte fel a történteket a fiatal nő.

Miután visszaérkezett a Dominikai Köztársaságba, Rodriguez többször is felhívta a Delta légitársaságot. A személyzet egyik tagja két nappal később felvette vele a kapcsolatot, és megerősítette, hogy a kutya eltűnt, miután kitört a kenneléből.

Az atlantai repülőtér kommunikációs vezetője azt mondta, hogy a világ legforgalmasabb repülőteréről van szó, de a személyzet megpróbálja befogni a kutyát, ha találkoznak vele, viszont eddig még nem bukkant fel. A Delta szóvivője közölte, hogy továbbra is dolgoznak azon, hogy előkerítsék a kutyát.

Korábban egy teljesen más előjelű kutyás sztori esett meg egy repülőtéren: egy szívtelen férfi nem vihette fel a gépre, ezért a reptéren hagyta a kutyáját.

(Independent)

(Kiemelt kép: Unsplash; Instagram/pcrod)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top