nlc.hu
Aktuális

Összeomlott a börtönben az angyalföldi gyilkos

Összeomlott a börtönben az angyalföldi gyilkos

A többi rabnál szigorúbban őrzik a 35 éves férfit, mert tettét a fogvatartottak is mélyen elítélik, így tartani lehet az esetleges retorziótól.

Nemrégiben átszállították a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetbe T. Róbertet, aki július 13-án egy angyalföldi lakásban meggyilkolta a barátnőjét, majd elmenekült. Ötnapos hajtóvadászat után fogták el.

A férfit szigorúbban őrzik a börtönben, mint rabtársait. Erre azért volt szükség, mert a tettét a társadalom és a rabok többsége is mélyen elítéli, így tartani lehet az esetleges retorziótól.

„Felfogom, hogy mit tettem, de megmagyarázni nem tudom” – többek között ezt mondta az ügyvédjének a 35 éves férfi, aki teljesen összeomlott a rácsok mögött – írja a Blikk. Dr. Somos Zoltán elmondása szerint T. Róbert nagyon sajnálja a bűntett elkövetését, de visszacsinálni vagy meg nem történtté tenni már nem tudja.

Bocsánatot egyelőre nem kért a lány családjától, ügyvédje szerint ezt rajta keresztül már megtehette volna, de úgy ítélték meg, hogy ebben a helyzetben ez egyszerűen kevés, súlytalan lenne.

Bûnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház elõtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nõt.

Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A Blikk úgy tudja, a nyomozók folytatják a kihallgatásokat, többek között a férfi korábbi barátnőit is beidézik. A lap információi szerint a gyilkos eszközök között nemcsak kés, hanem egy kalapács is volt, de a férfi ügyvédje ezt nem kommentálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top