nlc.hu
Aktuális

Ennyibe fog kerülni az elektromos töltés a Lidlnél

Ennyibe fog kerülni az elektromos töltés a Lidlnél

Kiderült, mennyi lesz az annyi.
A Lidl áruházlánc üzlete és parkolója a Teleki téren a Józsefvárosban

Ahogy azt az nlc is megírta, a Lidl eltörli az ingyenes elektromosautó-töltési lehetőséget a parkolóiban.A Lidl Pay mobilfizetési alkalmazással az áruház elektromos autó töltői mellett pénztároknál is fizethetünk majd, az áruház ÁSZF-je szerint.

Eddig nem derült ki, mennyit kell majd fizetni szeptember 5-étől a töltésért, nemrég azonban a Portfilio megírta:

A cikkből kiderül, hogy a töltést az új rendszerben már nem lehet elindítani majd a Lidl eCharge applikációból, helyette a Lidl Plus alkalmazásból, a Lidl weboldaláról vagy roamingon keresztül férhetnek hozzá a villanyautósok a töltőkhöz. A Lidl Plus alkalmazáson keresztül a töltés típusától függően 22, illetve 25 százalékkal olcsóbban lehet tölteni, mint a weboldalon keresztül.

A töltési díj az alkalmazásból indítva:

  • AC töltőn 149 Ft/kWh,
  • DC töltőn 179 Ft/kWh.
  • A Lidl weboldaláról indítva:
  • AC töltőn 199 Ft/kWh,
  • DC töltőn 229 Ft/kWh.

Fontos tudni, hogy a a Lidl Plus alkalmazáson keresztül indítandó töltés esetén 5000 forintot zárul a lánc a megadott számlaszámon, a zárolási összeg elérésével pedig a töltés automatikusan megáll. Mint írja a Portfólió, a töltés újraindítható a limit elérését követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top