nlc.hu
Aktuális

30 év börtönre ítélték Danny Mastersont

Megerőszakolt két nőt, 30 év börtönt kapott az Azok a 70-es évek-show című sorozat sztárja, Danny Masterson

Eleinte megpróbálta eltussolni a vádakat a Szcientológia Egyház.

Két nő megerőszakolása miatt 30 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték Danny Masterson amerikai színészt, aki az Azok a ‘70-es évek című tévésorozattal vált ismertté. A 47 éves sztárt azután ítélték el a 2017-ben kirobbant ügyben, hogy eredetileg három nő azt vallotta, hogy 2001 és 2003 között szexuálisan zaklatta őket a hollywoodi otthonában. Az áldozatok – akik valamennyien a Szcientológia Egyház tagjai voltak az eset idején, akárcsak a filmsztár – azt állították, hogy Masterson drogot adott nekik, mielőtt szexuálisan bántalmazta őket. A farm és a Drakula 2000 színészét végül két nő megerőszakolása miatt ítélték el.

Az ügyészek szerint a Szcientológia Egyház kezdetben megpróbálta eltussolni a Masterson által elkövetett zaklatásokat és bántalmazásokat, ám ezeket a vádakat tagadta a szervezet.

Danny Masterson

Danny Masterson be is drogozta az áldozatokat, mielőtt megerőszakolta őket – Fotó: Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Mint ahogy korábban beszámoltunk, ahogyan az ellene szóló vádak nyilvánosságra kerültek, a színész ártatlannak vallotta magát, és azt mondta, hogy a Harvey Weinsten-ügy miatt kialakult légkör, valamint a szcientológusoknál betöltött magas pozíciója vezetett a vádaskodásokhoz.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top