nlc.hu
Aktuális

Baleset lett a vége a falunapi élménymotorozásnak

Majdnem tragédiába torkollt a falunapi élménymotorozás, súlyosan megsérült egy 15 éves fiú

A kritikus kereszteződésben a sűrű növényzettől nem látható az elsőbbségadás tábla, amiről ráadásul már a festék is lekopott.
motorbaleset

Élménymotorozás közben szenvedett súlyos sérüléseket egy 15 éves állami gondozott fiú Csanádpalotán. A helyi motoros egyesület tagjai a szombati falunapon vitték el motorozni a jelentkezőket.

Az RTL Híradó úgy értesült, hogy a motoros nem adott elsőbbséget egy szabályosan haladó autónak egy útkereszteződésben és elé hajtott. Az ütközésben a motoros és az utasa lerepült a járműről. Egyikük az autó alá szorult, a másik a járdára zuhant. A motort vezető férfit a kocsi métereken keresztül vonszolta magával. Életveszélyesen megsérült, nála már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség.

A motorról lerepült fiú sokkos állapotba került. Súlyos fejsérülést szenvedett, és eltörtek a végtagjai.

A motorbaleset a falunapi rendezvény helyszínétől körülbelül 200 méterre történt. Mint az RTL Híradó tudósításából kiderül, az ominózus kereszteződésben – ahol a baleset történt – sűrű növényzet takarja el a jobb oldalon lévő elsőbbségadás táblát, amiről már a festék is lekopott. Az útkereszteződés túloldalán pedig már régóta nem figyelmeztet semmi a veszélyre: a tábla helyén csupán két oszlopcsonk található.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top