nlc.hu
Aktuális

Két embert is kiütött egy biztonsági őr Miskolcon

Kiütötte a biztonsági őr a vele veszekedő részeg férfit és nőt Miskolcon – videó

Vizsgálja az ügyet a MÁV, a rendőrség eljárás indít.
verekedés,

Biztonsági őr ütött le egy fenyegetőző férfit és egy nőt Miskolcon a Tiszai Pályaudvaron. A megdöbbentő jelenetről videó is készült. Mint a Tények riportjából kiderül, a támadók megállás nélkül káromkodtak, hergelni próbálták az őrt, majd egyikük – egy félmeztelen férfi – neki is ugrott. A vagyonőr azonban nem hagyta magát: nagy erővel, ököllel leterítette mindkét támadóját.

A Tények információi szerint a támadók részegek voltak. Az Ózdról érkező nő állítólag már a vonaton belekötött egy kisgyermekes anyukába. Az utasok akkor már sejtették, hogy az agresszív viselkedésnek következménye lesz. A nő miután leszállt, ordibálni kezdett a félmeztelen férfival Miskolcon, a biztonsági őr ekkor lépett közbe. Ezután történt a verekedés.

Egy, a Tényeknek nyilatkozó biztonsági szakember szerint a felvétel alapján úgynevezett jogos védelmi helyzet állt fenn, a támadók ugyanis ütőtávolságon belül fenyegetőztek, ráadásul megállás nélkül.

A MÁV-nál azt mondták, hogy a vagyonőr nem az alkalmazottjuk, egy vállalkozójuk munkatársa. Vizsgálják az ügyet.

A rendőrség eljárás indít.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top