nlc.hu
Aktuális

Manuel és a Noé Állatotthon

„Vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania” – hat évvel ezelőtti ügyet húztak elő Manuelről

Újra zajlanak a tárgyalások.

Gödöllei Emanuel, művésznevén Manuel 2019-ben tett szert országos hírnévre, amikor saját dalával indult az X-Faktorban. Habár a tehetségkutatót nem nyerte meg, már most sokra vitte, hiszen idén a The Voice egyik coacha lett. A sokszor botrányhős szerepbe bújó énekes sikereinek azonban nem mindenki örül, talán ezért nem olyan meglepő, hogy jóval az ismertsége előtti vétkeitől hangos most a sajtó. 

Manuel

Fotó: Birton Szabolcs

A Noé Állatotthon szóvivője, Schneider Kinga ugyanis megosztott egy Facebook-emléket arról, amikor 2017-ben, az akkor 17 éves, Manuel és társai ellopták a menhely adománygyűjtő ládáját. Az énekes és két barátja nem álltak bíróság elé, hanem egy mediátori eljárásban 50 óra közmunkára kötelezték őket, illetve némi pénzösszeg kifizetésére.  

„Mindig szükségünk van önkéntesekre az állatotthonban, így nagyon örülnénk, ha a három fiú itt töltené el ezt az ötven órát. Az eljárás során is végig kapcsolatban voltunk egymással, és már mindannyian jelezték, hogy szeretnének majd jönni. Egyelőre nem pontosítottuk a dátumot, hogy mikor kezdenek, de bízunk benne, hogy minél hamarabb” – nyilatkozta akkor a Blikknek a menhely szóvivője. 

Kinga hétfő esti posztja alapján úgy tűnik, abban az időben nem minden kötelezettségének tett eleget Manuel.

„Manuel… még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre… manapság főműsoridőben imádja mindenki… Persze, biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat, és jár neki egy második esély. Hát, mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud/tudott, de ugye, kit érdekel” – írta Kinga, mely mellé az alapítvány hat évvel ezelőtti bejegyzését is megosztotta.

Majd ismét kiírta privát oldalára, célba ért a posztja, ugyanis az énekes menedzsere felkereste. Valószínűleg ezzel mutatva hajlandóságot arra, ha valóban nem rendeződött teljesen az ügy 2017-ben, akkor ezt most pótolják. 

Manuel menedzsmentjét kerestük a témával kapcsolatban: elárulták, valóban megkezdték az ügy felgöngyölítését. Amint érdemi megállapodásra jutnak az alapítvánnyal, mindenről beszámolnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top