nlc.hu
Aktuális

Hujber Ferenc családi élete

Először láthatjuk Hujber Ferenc 2 éves, harmadik gyerekét – Fotó

A színész kedvese szerint a kisfiú egy igazi szerelemgyerek.

Hujber Ferenc a hivatásának hátat fordított, majd új életet kezdett Angliában. Londonban a szerelem is rátalált, majd új párjával közös gyermeket is vállaltak, aki a Regő nevet kapta. Az elmúlt években teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, mindössze egyszer, A Konyhafőnök VIP-ben szerepelt a képernyőn. A színész 6 évig “titkolta” második családját, mindenki meglepetésére azonban a mai napon a Story magazin címlapján tűnt fel a menyasszonya, és a sosem látott kisfia. Szőke Krisztina tehetséges festő és szobrász, és amíg Hujber dolgozik, ő vigyáz a gyermekükre. Mint kiderült, a pár az esküvőt 2020 márciusára tervezte, ám a világjárvány közbeszólt, és azóta se szervezték meg újra. Krisztina az interjú során azt is elárulta, hogyan mondta el a színésznek, hogy újra édesapa lesz.

Story - címlap

Hujber Ferenc új családja: kisfia, Regő és menyasszonya, Szőke Krisztina. 

„Fura, de Feri kezdettől fogva biztos volt benne, hogy újra a lesz. Amikor kiderült a baba neme, és lelkesen küldözgettem neki a kék szívecskéket, csak annyit felelt: tudtam” – mesélte a lapnak.

Az örök lázadó

A színész egyszer már állt az oltár előtt, az első házassága viszont kudarcba fulladt. A Valami Amerika sztárja és az UFO együttes vörös démona, Tölgyesi-Khell Cynthia tizenöt évig élt házasságban, a szerelmükből két gyerek született. A kapcsolatuk nem egyszer válságba került, melynek oka Hujber állítólagos kicsapongása. „Cynthia küzdött ezért a házasságért, noha tudta, hogy Ferit világéletében hajtotta a vére. Azon még megpróbálta hősiesen túltenni magát, hogy a férjét csókolózás közben fotózták le egy idegen nővel, de akkor nagyon elege lett, amikor Feri egy hosszú beszélgetést követően közölte vele, hogy nemcsak belé, hanem a világ összes nőjébe szerelmes” – nyilatkozta évekkel ezelőtt a Story magazinnak a feleség egyik barátnője. A válást követően 2018-ban Cynthia távoltartási végzést is kért a férje ellen. Érdekesség, hogy a sztár új kedvese szerint Hujber ma sem tartja monogámnak magát.

Három gyermek

Regő érkezésével a színész három gyermek édesapja lett. Előző kapcsolatából született csemetéi, a 13 éves Noel és a 9 éves Noa csak ritkán láthatók a médiában, legutoljára is édesanyjuk mutatta meg őket, méghozzá egy interjú kedvéért. Akkor Cynthia azt mondta, hogy a gyerekek az iskolai szüneteket az apjukkal töltik, ő is csak akkor beszél a színésszel, ha muszáj. 

Noelről például elmondta, hogy nyugodt, bölcs gyerek, és olyan iskolába jár, ahol a buddhizmust is tanulmányozhatja.

„A tanulás terén nem vagyok szigorú, viszont ahhoz ragaszkodom, hogy vegye komolyan a sportot és a zenélést. Egy éve szaxofonozik, nagyon tehetséges. A kislányom négyéves, kitesz tíz fiút is. Imádni való, különleges, de nehéz személyiség” – mondta Tölgyesi-Khell Cynthia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top