nlc.hu
Aktuális

Ő lett A Nagy Ő első kiesője

Búcsúzóul beszólt Jákob Zoltánnak A Nagy Ő első kiesője

Nem elég, hogy Jákob Zoltánhoz volt egy-két keresetlen szava, a többi versenyzőt is minősítette A Nagy Ő legelső kiesője.
A Nagy Ő

Alig három adás ment le, de máris megvan A Nagy Ő első kiesője. Jákob Zoltán nem könnyen, de meghozta a döntést, és elküldte az első lányt a műsorból. A választása pedig mindenkit meglepett. Elsősorban az indoklásában említett hasonlóságuk miatt.

„Hasonló világban él, mint én, nagy valószínűséggel mégsem passzolunk. Ugyanis én úgy lettem gazdag, hogy küzdöttem, mindenféle segítség nélkül értem el valamit. Ha viszont valaki ebbe beleszületik, az ő világából hiányzik a küzdelem. Ezért azt gondolom, hogy nem tudok neki úgy örömet okozni, hogy azt ő úgy értékelje, ahogy én” – magyarázta Zoli. Mikor pedig már hozzátette, hogy miután „régi nemesi családból származik”, ezért egyébként kíváncsi lenne rá, már mindenki tudta, hogy Zoéról van szó.

A Romanov-felmenőkkel rendelkező lány elsőre úgy tűnt, jól viseli a kiesést. Később azonban, a vele készült interjúban kiderült: neheztel a Nagy Ő-re. Nem is titkolta, hogy „meg lett sértve”, és „kiábrándult” Zoliból. Majd két mondattal beszólt mind neki, mind a Zoli szívéért versenyző többi nőnek:

„A legesélyesebbnek mindenképpen egy kirívó, kissé közönséges lányt gondolok. Az eleganciát, a hovatartozást ezek szerint Zoli nem értékeli, a feltörekvő, hangos, önérvényesítő hölgyeket viszont igen.”

Lékai-Kiss Ramóna érezte, hogy feszültséggel teli kiesés volt ez. Így figyelmeztette a lányokat, hogy számíthatnak még ilyen „nem könnyű pillanatokra”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top