nlc.hu
Sztárok

Folytatódik a csörte A Nagy Ő-ben

Durvul a vita A Nagy Ő-ben: Nati kijelentette, szíve szerint kórházba juttatná Virágot

Az üzletember nem biztos, hogy sokáig tűri ezt az állapotot.

Tegnap este indult A Nagy Ő, melynek már az első adása rengeteg izgalmat tartogatott. Nemcsak a Jákob Zoltán szívéért harcoló hölgyekkel ismerkedhettünk meg, hanem ismerős arcok is feltűntek. Többek között Rubint Réka és Péntek-Gyulai Virág is, aki tavaly szintén a Nagy Ő-ben még Árpa Attilát szerette volna meghódítani, nem sok sikerrel. 

Virág és Nati

Virág és Nati

Virág erősen kezdett a műsorban, ugyanis idén elhatározta, erővel száll szembe a hőn áhított férfiért. Miután mind a 17 hölgy megérkezett, Zoli igyekezett elvegyülni a társaságukban úgy, hogy mindenkivel tudjon váltani pár szót. Éppen Natáliával csevegett, amikor hatalmas elánnal megérkezett Virág, aki a maga egyszerű módján szerette volna elrángatni A Nagy Ő-t egy kis privát beszélgetésre, Nati személyében azonban emberére akadt. A lányok szóváltása tettlegességig fajult, ugyanis lökdösődésbe kezdtek a milliárdos előtt. 

A 20 éves Nati és Virág csörtéje másnap reggel is folytatódott – szúrta ki a Bors. „Árulj el egy titkot! Készülsz még olyan meglepetésekkel, mint tegnap?” – kérdezte Nati. Virág pedig egyből erényesen lépett fel. – „Nem hiszem, hogy ezt veled fogom megosztani, azok után, ami tegnap történt. Én kulturáltan jöttem ide, de azért majdnem nekem jönni nem kellett volna! Egyrészt nem egy korosztály vagyunk, másrészt nem egy udvaron száradt a gatyánk. Úgyhogy jobb, ha ezután tisztelni fogsz és jobb lenne, ha visszavennél az arcodból.

Nati elmésen ennyit válaszolt: „Figyelj! Nem pont egy ilyen kis Virág fogja megmondani, hogy én mit, meg hogy vegyek vissza… – később pedig ekképpen fejtette ki a véleményét vetélytársáról. – Amikor Virág azt mondta, hogy belém szorult valami, akkor igen, szívesen lekevertem volna neki egy jó nagy, anyai pofont, hogy vegye észre magát. Ha ez a való életben történik meg, akkor lehet, kórház…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top