nlc.hu
Aktuális

Frajt Edit élete a Szomszédok után

Frajt Edit: „Amikor a Szomszédok véget ért, nehéz évek jöttek”

Három színész, három sors – Vajon igaz lenne, hogy a Szomszédok, amit ma is sokan imádnak az országban, megpecsételte a szereplők pályáját?

„Szinte átokként telepedett a színészekre, hogy mindenki sorozatbéli karaktereikkel azonosította őket, ez pedig lelkileg és anyagilag is nehéz helyzetbe hozta a művészeket” – olvasható a Best magazin október 12-én megjelent számában.

Frajt Edit élete összes nagyobb szerepét azelőtt kapta, hogy Szikszay Juli bőrébe bújt a Szomszédokban. Aztán az élete egybeforrt a sorozatbeli szerepével, olyannyira, hogy amikor lányát, Franciskát várta, a karaktere is teherbe esett. Majd miután a kislány megszületett, ő maga is szereplője lett a Szomszédoknak.  

„Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. A főiskolán másodéves koromtól fogva rengeteg felkérést kaptam, színházban és filmen is. Nem én jelentkeztem, mindig engem kerestek meg. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam” – mondta Frajt Edit, aki azonban kiemelte, hogy ezzel együtt ma is imádja a sorozatot, és tudja, hogy sokat köszönhet neki, de az derékba törte a pályáját.

Frajt Edina

Fotó: FotoCentral

„Amikor véget ért, nehéz évek jöttek. Nem volt munkám. Az akkori házunkat eladtuk, és albérletbe költöztünk. Persze én is hibás vagyok abban, hogy nem tudtam élni a népszerűséggel. De sosem voltam az a fajta, aki jelentkezett volna egy-egy szerepre. Egyszerűen nem vagyok az a könyöklős típus. Menedzserem soha nem volt, ahogy most sincs. A pályájukat tudatosabban építő kollégák rögtön megérezték, hogy szükségük van ilyenfajta segítségre, és az idő őket igazolta. Számomra azonban egy jóval csendesebb időszak következett” – nyilatkozta korábban a Best magazinnak.

A friss Best magazinban a Szomszédok színészeinek – Frajt Edit, Ivancsics Ilona és Trokán Péter – életéről olvashatunk!

A Szomszédok szereplői a Best magazin

A Szomszédok szereplői a Best magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top